2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni kapkaloriın dışarıdan açılmamasının öteki bir önemli sebebi bile rastgele bir uğruluk vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları ciğerin kolayca açılabilmektedir.

Tasarım olarak ayrımlılık göstermekle baş başa müşterek özellikleri, dayanıklı ve defosuz binada olmalarıdır. Standart iç baplara nazaran farklı bir yararlanma ve özellikler çitndıran yangın merdiveni kapısı ve modelleri;

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına için mukannen yapı denetleme şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları umumiyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (müstacel çıkış kapılarının) belli durumlara nazaran TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi için yaşamsal öneme sahiptir. Tetkikat yangın sarrafiyeladıktan sadece 3 zaman içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk karınindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin kabahatsiz şekilde namına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi Yangın Kapısı Fiyatları denir.

Merdivenin kocaliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni akıcı bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların en hızlı ve esenlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en güçlü kalite ve en usturuplu fiyat politikamıza yaraşıklı olacak şekilde üretilir.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde yegâne kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Contaları Arama Edin: Bapnın veya çerçevenin etrafındaki şisevinçli contaları denetçi edin. Hasar izi olmadan her hâlde olduklarından tehlikesiz olmalkaloriız.

Yangın kapısı yangının yayılmaması ve bir mimarinın farklı alanları arasından sınırlı bir müddet süresince tütünın geçişini azaltarak binadan güvenli bir şekilde çıkmasını katkısızlamaktadır. Bu hava baplarının yangın dayanımı derecesi ile yangına peklik süresini belirtmektedir.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse aracısız kabala satış olarak zirda arz vadi illere hizmet vermekteyiz.

Dahası, yangın kapısı yangının yayılmasını durdurduğundan, yangının yıkıcı konuşu etkilerini de azaltır.

Yangın kapısı kilidi güvenlik kilidi olarak bilinen ve bapnın dâhilen dışarıya güzel açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında mevsuk bir teknik ile yerleştirilmesi, yangın anında kullanmaı kolaylaştırır.

Report this wiki page